اخبار
به همت حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور برگزار شد:نشست بصرتی بررسی مسائل روزبا حضور معاون دفتر عقیدتنی سیاسی فرمانده معظم کل قوا
اخبار
1402/11/16 دوشنبه
به همت حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور برگزار شد:
نشست بصیرتی بررسی مسائل روز با حضور معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا
به گزارش روابط عمومی با همت حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور (شهید شهریاری) به مناسبت گرامیداشت دهه مبارکه فجر و در راستای جهاد تبیین و نهضت روشنگری، نشست بصیرتی بررسی مسائل روز با حضور سردار سنایی راد معاون دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم که دکتر علم الهدی مشاور رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین، مدیران کل و همکاران سازمان مرکزی بصورت حضوری و روسا، معاونین و همکاران استان های سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس حضور داشتند، سردار سنایی راد ضمن تبریک ایام دهه فجر و با تاکید بر مقوله انتخابات اظهار داشت: قدرت در جهان جدید چند بعدی است و ما باید در کنار موشک هایی که قدرت ما را نشان می دهد مقوله انتخابات و افزایش مشارکت مردمی را در نظر بگیریم زیرا افزایش مشارکت خود یکی از عوامل قدرت ترکیبی است که دشمن از آن بیم دارد.

سردار سنایی راد ادامه داد: امنیت و پیشرفت نیازمند قدرت می باشد زیرا در زمانه جدید اگر ضعیف باشیم دشمن در کمین  و بدنبال سوء استفاده است، برای همین در مقوله انتخابات دشمن به دنبال کاهش مشارکت مردم می باشد. معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا تصریح کرد: ایران اسلامی بیش از هر زمان دیگری در معرض تهاجم گسترده دشمنان قرار گرفته و آنها با استفاده از همه ابزارهای جنگ رسانه ای و جنگ ترکیبی تلاش کرده اند به ارکان نظام و باورها آسیب بزنند.
سردار سنایی راد اضافه کرد: امروز آمریکا به دنبال جنگ مستقیم نیست و نمی خواهد دچار جنگ فرسایشی شود و افکار عمومی را از دست بدهد اما از ما هم دست نکشیده و با جنگ ترکیبی و رسانه ای و فرهنگی می خواهد به اهدافش برسد.
این مسئول خاطرنشان کرد: با تحولات جهانی موضوع اقتصاد بسیار اهمیت پیدا کرده و غرب آسیا به دلیل مسیر بازرگانی و تجاری و ایران اسلامی به دلیل قرار گرفتن در شرق به غرب و شمال به جنوب از موقعیت ژئوپلوتیک خاصی برخوردار شده و این وقایع با نقشه طراحی شده است.
وی ادامه داد: ادامه انقلاب صبوری و وحدت می خواهد و باید با حفظ انسجام داخلی در مقابل توطئه ها هوشیار و بصیر باشیم.